Alergăm pe la vecini (martie, Ucraina)

Participarea la o competiție în afara țării este întotdeuna o practică pozitivă și necesară. Ca și sport sau turism activ. Pentru cei care sunt limitați în finanțe sau timp liber, competițiile de weekend sunt varianta ideală. Unde se poate de distrat activ și sănătos în martie pentru a ieși din casă sâmbătă dimineața și a reveni în noaptea de duminică spre luni? La vecini – în Ucraina.

La o distanță de până la 500 de kilometri (6-7 ore la volan) vor fi organizate în martie două curse. Cei care se vor afla la Kiev pe data de 20 martie 2016 vor putea participa la Prima cursă a oamenilor de afaceri din Kiev (5 și 10 km). Este organizat de comunitatea sportivă TopRunners și este mai mult o distracție decât o competiție pentru care poți face așa o distanță.

Tot pe data de 20.03.2016 la Odesa va avea loc a șaptea ediție a Maratonului Internațional Self-Transcendence (maraton și semi-maraton, organizator The Sri Chinmoy Marathon Team). Înregistrarea va fi deschisă până pe data de 15.03.2016, iar prețul e de 450 HR (17 EUR).

Un traseu interesant, inclusiv pe malul mării, la o distanță de 173 de km (Drum total 3-4 ore, inclusiv minim o oră la vamă). O camera în hotel de 3-4 stele costă în jur de 40 EUR, asigurarea pentru un automobile 4 EUR, iar o porție de pasta și un pahar de vin în seara de până la competiție până în 10 EUR.

Recomand această destinație pentru un week-end activ, cheltuielile totale pentru o persoană într-un automobil cu patru sportivi fiind de 60-70 EUR. În această perioadă Odesa își va întâlni oaspeții cu o climă blândă și cu prețuri mult mai binevoitoare decât la Chișinău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *