2 500 000 de pași în trei cuvinte!

post12 326,5 kilometri pe care i-am parcurs pe jos, în fugă, înot sau pe schiuri, în peste jumătate de an. 2 568 051 de pași. Am pornit de la primul pas. Și iată unde am ajuns. În ultimii ani am reușit să trec de la un regim în care singurul antrenament zilnic era ridicatul telecomenzii sau a lingurii, până la 8-9 antrenamente pe săptămână. De la o greutate de 115 la 90 de kilograme.

După Maratonul Internațional Chișinău, ediția 2015, am început să alerg cu adevărat și, ceea ce este mai important, corect. Și nu doar atât. Am descoperit că un stil activ de viață poate fi unul extrem de captivant, plin de noi provocări, destinații, bucate delicioase și, desigur, nu fără un pahar-două de vin.

Nu veți găsi aici informații despre sportul profesionist. Nu am fost, nu sunt și nici nu tind să fiu un sportiv profesionist. Vreau să fiu relativ sănătos și să nu arăt ca un morman de deșeuri biologice. Vreau să combin la maximum efortul fizic cu comunicarea și escapadele cu prietenii în și din Moldova. Veți găsi pe acest blog lucruri interesante despre rețetele personale sau luate de pe net și testate pe propria mea persoană și asta pentru un scop anume, a avea o viață activă. Indiscutabil nu am, nici pe de parte, posibilitatea de a practica un turism sportiv, a folosi cel puțin a zecea parte din ceea ce oferă acesta. Vreau doar să mă refer, prin intermediul acestui site, în special la cele extrem de accesibile și captivante.

run4fun.md este o bibliotecă a sfaturilor și oportunităților despre un mod sănătos și interesant de viață. Sper ca aceste experiențe personale și a prietenilor care vor dori să adere la această comunitate, vor fi utile pentru fiecare dintre voi în încercarea de trăi viața cât mai sănătos și interesant!

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *